Aplikacija YouTube predstavila pregled najslušanijih pjesma u 2022. godini

Unsplash/Azamat E

Aplikacija YouTube je nedavno predstavila opciju Recap, koja omogućuje slušanje i pregled vaših najslušanijih pjesma i video spotova u 2022. godini, prenosi engadget.com.

Upisom riječi ‘Recap’ u tražilicu unutar aplikacije prema povijesti vašeg pregledavanja moći ćete pristupiti ‘vašoj omiljenoj’ listi pjesama. Lista uključuje najslušanije pjesme, spotove, vaše omiljene glazbenike i autore iz ove godine.

Većina korisnika uređaja s novijom verzijom mobilnih sustava iOS i Android će moći preslušavati i dijeliti svoju ovogodišnju naj-playlistu.

Ove godine će opcija Recap formirati listu prema glazbenicima koji su vam najomiljeniji, moći ćete saznati koju vrste glazbe najviše slušate, a ističu se i stream sadržaji i izvedbe uživo.

Moći ćete se podsjetiti i koje pjesme ste najviše slušali tijekom prošlih godišnjih doba (seasonal Recap). Postoji i mogućnost vraćanja prijašnjih postavki ove opcije.

Recap 2022 je dostupan za vlasnike aplikacije, koji su ukupno slušali glazbu najmanje 10 sati od 1. siječnja do 15. studenog ove godine.

Komentiraj