Aplikacija Viber proširila grupne video pozive na 30 sudionika

Press/Viber

Jedna od vodećih mobilnih aplikacija u Hrvatskoj za besplatnu i sigurnu komunikaciju je najavila da proširuje kapacitet grupnih video poziva na 30 sudionika. U doba  epidemioloških mjera, koje su na snazi u cijeloj Europi, proširenje broja sudionika je dobrodošlo rješenje za potrebe obrazovanja, konzultacija, rada od kuće i veća obiteljska okupljanja.

“Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka u Hrvatskoj i kako bi ostali relevantni i odgovorili na što više potreba naših korisnika u njihovim svakodnevnim situacijama, neprekidno poboljšavamo našu platformu. Nadamo se kako će kroz najavljeno povećanje kapaciteta naših video poziva ljudi postati još povezaniji i kako će uz Viber još uspješnije surađivati“, rekao je Atanas Raykov, izvršni direktor EMENA regije, Rakuten Vibera.

Kako bi aktivirali grupni video poziv korisnici trebaju samo pritisnuti tipku “video“ na vrhu ekrana, dodati još sudionika u poziv koji je u tijeku ili nazvati već postojeću grupu i odabrati sudionike.

Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sustave. Ističe se kako će se opcija grupnih poziva dodatno nadograđivati tijekom idućih mjeseci.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]