Antunović: “Nisam iznenađena Milanovićem, znam da se jako teško kontrolira”

Bivšu SDP-ovu ministricu obrane Željku Antunović nisu iznenadile posljednje izjave predsjednika Republike Zorana Milanovića, koji proteklih dana napada svakoga tko je kritičan prema njegovim izjavama, nakon što je otkriveno da je i sam posjećivao Klub Dragana Kovačevića.

Milanović osuo paljbu po zastupnicama, Grbinu, Ljubičić, novinarki, Gongu…

“Zorana Milanovića poznam jako dugo, i znam da se jako teško kontrolira”, kazala je Antunović na N1.

Kazala je kako je Milanovićev jučerašnji napad na Peđu Grbina bio “vrlo bezobrazan” te da “Peđa to ničim nije zaslužio”. Dapače, Grbin je bio “vrlo lojalan” Milanoviću, kazala je Antunović, pa je čak “često izvršavao neke prljave poslove za Milanovića”.

Dodala je kako kako su članovi SDP-a u neugodnoj situaciji zbog predsjednikovih izjava. “Svi koji su ovih dana kritizirali Milanovićeve izjave učinili su to vrlo suzdržano, pristojno, nisu čak iznosili ni kritiku, nego su branili demokratske vrijednosti, pristojnost i kolegijalnost”.

“SDP-ovci nisu ničim zaslužili da im se javno šalju takve poruke. Netko bi iz SDP-a trebao Milanoviću reći što treba reći. Peđa bi to sada mogao”, kazala je Željka Antunović, koja je još uvijek u SDP-u, ali nema više nijednu dužnost.

Komentiraj