Antonio Ježina novi vratar Osijeka

Antonio Ježina je novi golman Osijeka. Bijelo-plavi su tako dobili pričuvnog vratara koji će čekati priliku pored Ivice Ivušića nakon što je Marko Malenica otišao na posudbu u poljski Lech Poznan. 31-godišnjak u Gradski vrt dolazi kao slobodan igrač obzirom da je ranije ovog ljeta napustio Slaven Belupo, a s novim klubom je sklopio suradnju do 30. lipnja 2022. godine.

Ježina je u prošloj sezoni kao član Farmaceuta upisao 20 nastupa u kojima je osam puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Osim Slaven Belupa u Hrvatskoj je igrao i za Zadar, Istru 1961 i Dinamo dok je u inozemstvu tri sezone bio član belgijskog Antwerpa. Za vrijeme mandata Igora Štimca na klupi Vatrenih Ježina je upisao i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju. U pitanju je bio prijateljski susret na gostovanju u Južnoj Koreji.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka Osijek je otkupio ugovore Ndockyta i Igora Silve dok je na posudbu iz Brondbyja stigao Ante Erceg. Klub su pak napustili Mirko Marić koji je potpisao za Monzu, Antonio Mance koji će iduću sezonu provesti na posudbu u Puskas Akdemiji, Karlo Kamenar koji će do konca godine igrati u litavskom Žalgirisu.

Komentiraj