Tomislav Čuveljak

ANTIĆ ‘Kod nas nema kulture kolektivne pobune, samo sebičnost’

Saša Antić, član splitske grupe TBF, objavit će drugi samostalni album pod pseudonimom Alejuandro Buendija koji je najavio singlom ‘Čepić’, a album planira i s matičnim bendom. Osim zbog glazbe koju izvode, TBF je publiku privukao  tekstovima kojima su tijekom proteklih 20 godina ironično i sarkastično govorili o društvenim prilikama

Saša Antić, član splitske grupe TBF, ove godine će objaviti samostalni album pod pseudonimom Alejuandro Buendija, ali vrlo vjerojatno i sa svojom matičnom grupom TBF.

Grupa TBF na sceni je prisutna od ranih 90-ih godina i do danas su objavili šest studijskih albuma te jedan živi album. Osim zbog glazbe koju izvode, TBF je publiku privukao svojim tekstovima kojima su tijekom proteklih 20 godina ironično i sarkastično govorili o društvenim prilikama. Tekstove najčešće piše Saša Antić. Uz rad s grupom TBF, Antić djeluje i pod pseudonimom Alejuandro Buendija i 2007. godine objavio je album “Pepermint”, a ovih dana privodi kraju snimanje drugog samostalnog albuma koji je najavio singlom “Čepić”.

NACIONAL: U kojoj se fazi nalazi album TBF-a?

Počeli smo raditi neke skice, pomalo kuhamo, imamo nekoliko stvari s kojima smo zadovoljni, gledamo do ljeta izbaciti singl….

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj