Ante Rebić u Veroni izabrao dres s brojem 27

Igor Kralj/PIXSELL

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac i dosadašnji igrač Fiorentine Ante Rebić u četvrtak je prošao liječnički pregled i do kraja sezone potisao ugovor o posudbi s Hellas Veronom te izabrao dres s brojem 27.

Rebić se u Fiorentini nije uspio izboriti za standardno mjesto u udarnoj postavi te je u dosadašnjem dijelu sezone u sedam nastupa uspio postići jedan pogodak. Odlaskom na posudbu u posljednjeplasiranu momčad talijanske Serie A, jedinog kluba koji još nema nijednu pobjedu u sezoni, Rebić će pokušati izboriti standardno mjesto u momčadi i skrenuti na sebe pažnju izbornika Ante Čačića.

Naime, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije jasno je dao do znanja da će za momčad koju će voditi na Europsko prvenstvo u Francuskoj konkurirati samo oni igrači koji imaju standarno mjesto u svojim momčadima, što dosad s Rebićem nije bio slučaj, dok je igrao za Fiorentinu.

Rebić je bio u sastavu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine pod izborničkim vodstvom Nike Kovača, ali se kod Kovačeva nasljednika nije uspio izboriti za mjesto u sastavu ‘vatrenih’. Splićanin se u četvrtak pridružio novim suigračima na prvom treningu, a u petak će i službeno biti predstavljen kao igrač Hellas Verone.

Komentiraj