Davor Šuker, Zdravko Mamić, Ivica Lovrić, Ante Kulušić, Tomislav Horvatinčić i još nekoliko osoba fotografirali su se s šalom splitskog Hajduka sinoć u Bordeauxu. Ipak, Ante Kulušić, član Izvršnog ogbora Hrvatskog nogometnog saveza, za Slobodnu Dalmaciju pojasnio je okolnosti oko fotografije, naglašavajući kako je ‘kontekst zlonamjerno iskrivljen u medijima’.

“Nije u pitanju fotomontaža, nego klasični primjer zloćudne obmane hrvatske javnosti od strane pojedinih hrvatskih medija. Fotografija jest vjerodostojna, ali nije nastala prije, nego poslije utakmice i pobjede Hrvatske nad Španjolskom u općem slavlju, euforiji i fešti”, rekao je Kulušić za Slobodnu dodajući kako se jedna skupina navijača Hajduka prvo slikala sa Zdravkom Mamićem, a potom ih upitala da se slikaju sa šalom Hajduka.

“Da su u pitanju bili navijači Dinama, Vinkovaca, Osijeka, Rijeke ili bilo kojeg drugog kluba i da su zamolili fotografiju sa svojom zastavom ili drugim klupskim obilježjem, postupili bi potpuno isto jer volimo sve hrvatske klubove”, dodao je Kulušić. Naglašava i kako je šokiran ‘iskrivljavanjem istine i razinom zloće onih kojima smeta pobjeda hrvatske reprezentacije’. “Neće im uspjeti, istina je samo jedna”, zaključio je.

Komentiraj