Anne Heche neće preživjeti, bila je na kokainu u trenutku nesreće

Glumica Anne Heche nije bila pod utjecajem alkohola kada je prije tjedan dana izazvala prometnu nesreću u Los Angelesu, ali prema onome što javlja portal TMZ pozivajući se na izvor iz policije Los Angelesa, bila je pod utjecajem kokaina te fenatila. Ona je nekoliko dana nakon nesreće pala u komu a u četvrtak je njena obitelj objavila priopćenje u kojem navode kako je njen mozak doživio nekoliko ozljeda te se ne očekuje da će preživjeti. Kako javlja The Hollywood Reporter čiji je novinar razgovarao s publicistkinjom Anne Heche nju na životu održavaju aparati za koje se očekuje da će obitelj dati dopuštenje da se isključe. Ujedno se razmatra mogućnost doniranja organa. Anner Heche (53) primljena je u bolnicu 5. kolovoza s teškim opeklinama nakon što se s automobilom zabila u kuću u području Mar Vista u Los Angelesu, prilikom čega je izbio požar.

Njena bivša partnerica Ellen DeGeneres je na pitanje želi li svojoj bivšoj sve najbolje nakon nesreće izjavila „Naravno, ne želim da je itko ozljeđen“. Nakon pitanja je li bila u kontaktu s Anne Heche nakon nesreće rekla je „Nismo u kontaktu tako da ne znam detalje“. Njih dvije bile su u vezi od 1997. do 2000. godine.

Anne Heche majka je dva sina koji imaju 20 i 13 godina. Poznata je po ulogama u filmovima „Znam što si radila prošlog ljeta“, „Vulkan“ i „Šest dana, sedam noći“. Njen posljednji projekt je televizijski film „Girl in Room 13“ u kojem ona glumi majku u potrazi za nestalom kćerkom. Planirano je da se film počne prikazivati u rujnu.

Komentiraj