Luka Stanzl/PIXSELL

ANKA MRAK TARITAŠ “Intimno sam očekivala bolje mjesto, ali gledam na to pozitivno kao sportaš”

Potpredsjednica HNS-a i bivša ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš gostovala je večeras u Dnevniku N1 televizije, gdje je komentirala odluku HNS-a da i na sljedećim izborima bude osma na listi druge izborne jedinice.

“Kad su krenuli dogovori, intimno sam očekivala, ali tome se svi nadaju, jer kad ste više, onda je lakše. Apsolutno sam, zajedno s vodstvom stranke, prihvatila ovu činjenicu idem na 8. mjesto u drugoj jedinici. Bit će što će biti, moje je napraviti dobar posao. Mislim o tome pozitivno kao sportaš”, kaže Mrak taritaš.

Na pitanje hoće li voditi ativnu kampanju za preferencijalne glasove, kaže da apsolutno hoće. “Ja sam strijelac po horoskopu, to je vatreni znak i od njega se mogu očekivati emocije”.

Navodi kako bi ju jako veselilo da opet bude ministrica graditeljstva, ali ima puno ljudi koji su to spremni raditi. Napominje da ide korak po korak. “Treba odraditi kampanju, skupiti što više glasova i dati priliku da ovu zemlju vode kvalitetni ljudi. Mislim da je ova koalicija, koja je bila na vlasti, pokazala kako ne treba raditi, ja i hoću i želim i mogu i nadam se da ću imati priliku”, zaključila je Mrak Taritaš.

Komentiraj