Anja Bauer Minkara, vodeća hrvatska stručnjakinja za branding, izabrana je za članicu žirija za dodjelu internacionalnih nagrada 2018 REBRAND 100®.

Riječ je o najprestižnijoj svjetskoj nagradi kojom se nagrađuju najbolji svjetski rebranding projekti. Direktorica brand strategije i kreativna direktorica agencije Fabular odlučivat će o pobjedniku zajedno s eminentnim stručnjacima iz SAD-a, Nizozemske, Indije, Hong Konga, Kenije, Njemačke i Kanade, a neki od dosadašnjih laureata bili su Pfizer, Kellogg’s, Audi, Four Seasons Hotels i Cisco.

REBRAND 100® Global Awards prva je i najpriznatija svjetska nagrada za repozicioniranje brandova. Anja Bauer Minkara i sama je dobitnica ove nagrade osam godina za redom – kreirala je brojne branding strategije te je, preko četrnaest godina vodeći Brandoctor i Fabular, radila za klijente kao što su Croatia osiguranje, Degordian, Froddo, AutoZubak, bio&bio, Stina, Port 9, Stories, Q-Alliance i Algebra.

Ona i njezin tim uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – među 25 najboljih brand konzultanata na svijetu. Anja Bauer Minkara autorica je jedinstvene metodologije Osam sastojaka koji grade brand™ koja predstavlja ‘popis sastojaka’ potrebnih da bi brand napredovao i ostvario financijski rast na tržištu.

“Velika mi je čast biti dijelom žirija za dodjelu prestižnih nagrada 2018 REBRAND 100® Global Awards i što ću imati mogućnosti ocjenjivati najbolje svjetske rebranding projekte. Sam proces rebrandinga iznimno je inspirativan i zahtjevan te iz vlastitog iskustva mogu reći kako bez dubokog razumijevanja načela brandinga, ali i strasti za ovim poslom, on ne može biti uspješan“, rekla je Anja Bauer Minkara.

Anja Bauer Minkara

Komentiraj