EPA/Caroline Blumberg

ANDY MURRAY “Ponosan sam što sam sudjelovao u ovom povijesnom meču”

Novak Đoković danas je postao prvi tenisač koji drži sve titule Grand Slama u isto vrijeme, još od 1969. godine, kada je to pošlo za rukom Rodu Laveru, a britanski tenisač Andy Murray, kojeg je danas porazio Đoković, kaže kako je ponosan što je mogao sudjelovati u povijesnom finalu.

“Danas je njegov dan. Što je postigao tijekom posljednjih 12 mjeseci je fenomenalno. Osvojiti sva četiri Grand Slama u jednoj sezoni je nevjerojatan uspjeh. Ovo je tako rijetka pojava u tenisu, vjerujem da ćemo čekati još jako dugo da se ponovno dogodi. Svi koji su imali prilike gledati današnji meč stvarno su sretnici”, rekao je nakon poraza Murray.

“Za mene, naravno da je šteta da sam izgubio. Ali sam ponosan što sam bio dijelom ovog povijesnog meča”, dodao je Murray čestitajući cijeloj Đokovićevoj ekipi.

Komplimente je odmah uzvratio Đoković. “Andy, čestitam ti na nevjerojatnom turniru. Odigrali smo težak meč i hvala ti na lijepim riječima. Bilo je zadovoljstvo igrati protiv tebe. Nažalost, jedan od nas je morao izgubiti, ali siguran sam da ćemo se sresti u još pokojem velikom finalu”, rekao je prvi tenisač svijeta.

Komentiraj