Andrija Klarić na prosvjedu poduzetnika: “Pečatili su mi teretanu sa suzama u očima”

Vlasnik zagrebačke teretane Andrija Klarić pušten je utorak iz pritvora, nakon što je saslušan u državnom odvjetništvu. Klarić se u srijdu priključio prosvjedu poduzetnika na zagrebačkom Trgu banna Jelačića.

“Prvi put sam završio u pritvoru i imao lisice na sebi. Nije ugodno, kćer je to gledala kako joj tatu vode u pritvor. Spominju dvije godine zatvora. Uglavnom, policajci su bili super. Pozitivni, pametni, čitaju, vide besmisao toga što rade. Zaključak je bio kad su to napisali: ‘Ti si heroj a ne zločinac’. Svima je jasno da je to bilo besmisleno. Šest sati smo čekali inspektore državne, i oni su napravili svoj dio posla”, kazao je Klarić za portal Index.

Dodao je da ih je molio da ga ne zatvore jer u teretani drži online treninge. “Pročitali su mi odluku stožera da se djelatnost vježbanja u zatvorenom zabranjuje. Rekao sam da nije online zabranjeno, a ona mi je rekla da ono što nije izričito spomenuto – zabranjeno. I vidim da ona to piše, a suze joj idu na oči”, ispričao je i poručio da nie problem u onima koji provode zakone, već u onima koji ih pišu.

“Ljudi koji su trenirali kad je policija došla su svi bili preboljeli koronu, dakle nisu ni mogli biti širitelji bolesti. Bio sam spreman na privođenje, bio sam spreman na sve. Ja sam bivši vojnik i zato sam znao da moram biti spreman na sve”, kazao je.

Komentiraj