ANDREA BOCELLI Slavni pjevač nazvao Johnnyja Deppa ‘rock zvijezdom koju svi vole’ uoči njihova zajedničkog koncerta

Autor:

Evan Agostini

Američki glumac i gitarist Johnny Depp pridružit će se talijanskom pjevaču Andrei Bocelliju kao poseban gost na Bocellijevim koncertima ”Andrea Bocelli 30: The Celebration” 15., 17. i 19. srpnja.
Bocelli slavi 30 godina glazbene karijere nizom od tri koncerta u svom rodnom gradu Lajaticu u Italiji.

“Nevjerojatno šarmantni glumac oživio je bezbrojne slavne likove na velikom platnu, ali glazbeni talenti ovog eklektičnog umjetnika jednako su intenzivni: rock zvijezda kojoj svugdje svi plješću i koju svi vole.

Rado se sjećam sviranja i pjevanja s Johnnyjem Deppom kada je posjetio moj dom u Toskani. Sretni smo što možemo objaviti da će ovaj neočekivani duo nastupiti još jednom i ovaj put javno, a njegovi obožavatelji bit će oduševljeni.

Želimo zahvaliti Johnnyju što je prihvatio naš poziv: bit će nam zadovoljstvo poželjeti mu dobrodošlicu na pozornicu Teatra del Silenzio“, napisao je pjevač na Instagramu o Deppu.

Osim hollywoodskog glumca, na koncertu će nastupiti i zvijezde poput Eda Sheerana, Shanije Twain, Briana Maya, Russella Crowea, Sofije Vergare, Zucchera, Placida Dominga i Josea Carrerasa, a Bocelliju će se na pozornici pridružiti i njegova djeca Matteo i Virginia.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.