ANDREA BOCELLI, ŠAMPANJAC I VELIKE EMOCIJE Ranieri: “Obećao sam da neću plakati. Ne danas”

EPA/SIMON KIMBER

Nogometaši Leicestera jučerašnjom su pobjedom nad Evertonom (3:1) zaključili sezonu na domaćem king Power stadionu, a nakon utakmice su u velikom slavlju podigli pehar Premierlige. Ovo je njihov prvi naslov prvaka u 132-godišnjoj povijesti kluba.

Naslov su osigurali još u ponedjeljak, nakon što Tottenham nije slavio protiv Chelsea. Kapetan Wes Morgan i trener Claudio Ranieri nakon jučerašnje utakmice zajednički su podigli trofej te zaključili nevjerojatnu avanturu od borbe za ostanak u Premierligi do njegog osvajanja. Sve to u samo 12 mjeseci.

Jučerašnja utakmica bila je puno više od obične utakmice. Bila je to parada suza, veselja, smijeha i ogromnih emocija kako za nogometaše i členove kluba, tako i za navijače ‘Lisica’. Pola sata prije početka utakmice pjevač Andrea Bocelli odradio je obećani nastup, Ranieri se svim snagama borio da ne zaplače, a cijeli je stadion ustao na noge i zapljeskao talijanskom tenoru, koji je slijep od 12. godine.

EPA/SIMON KIMBER
EPA/SIMON KIMBER

Na konferenciji za novinare nakon utakmice, Ranierija su njegovi nogometaši doslovno okupali u šampanjcu. “Obećao sam da neću plakati. Vidim da ima mnogo kamera koje samo čekaju moje suze. Ne danas”, rekao je Ranieri dodajući kako sada razmišlja samo o sljedećoj utakmici protiv Chelsea.

“Nakon sezone krećem na godišnji odmor da napunim baterije, a onda počinjemo pripreme za novu sezonu, u koju ulazimo sa istim abicijama, poniznosti i osjećajem”, ističe.

EPA/SIMON KIMBER
EPA/SIMON KIMBER

Komentiraj