facebook.com

Andrea Bocelli bez problema određuje ovogodišnji raspored nastupa i najavljuje koncert u Zagrebu

Svijet je strelovitom brzinom obišla vijest o padu s konja i hitnoj hospitalizaciji Andree Bocellija, strah da su tenorove ozljede opasne po život srećom se pokazao neosnovanim.

Poznati tenor, koji je prošlog tjedna nastupao u rimskom Koloseumu u sklopu humanitarnog događanja Celebrity Fight Night, obožavateljima je uputio umirujuću poruku putem društvenih mreža kako se dobro osjeća.

“U prvom trenutku nas je, priznajemo, preplašila vijest o nezgodi gospodina Bocellija, no srećom sve je dobro završilo. Njegovi menadžeri javili su nam da je otpušten na kućnu njegu te da nam svima zahvaljuje na brizi. Nove ga poslovne obaveze očekuju, slijede pripreme za nastupe, među kojima je i onaj u zagrebačkoj Areni (10.03.) sljedeće godine“, poručio je Alen Ključe, organizator koncerta u Gradu Zagrebu.

Prošlog tjedna Bocelli je nastupio na humanitarnoj gala večeri Celebrity Fight Night, koja već tradicionalno okuplja svjetski poznate osobe, a ove je godine ugostila glazbene zvijezde kao što su Elton John, Steven Tyler, David Foster, Sumi Jo, Chris Botti, ali i hrvatski čelisti 2CELLOS.

Ime ovog talijanskog tenora uvijek jamči jedinstveno i vrhunski producirano glazbeno događanje i ne čudi velik interes za njegov zagrebački nastup. Najavljeni repertoar uistinu je impresivan, a naglasak će ipak biti na ljubavnim pjesmama, kako nesumnjivo i priliči ukusu brojnih dama koje će povodom Međunarodnog dana žena nazočiti ovom glazbenom spektaklu.

Ulaznice potražite na na internetskoj stranici www.eventim.hr.

Komentiraj