Srećko Rundić

Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Ivana Mišura i Ivana Delač Đolo odradile photoshooting u Importanne resortu Dubrovnik

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske, Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo, spajaju ugodno s korisnim.

Pred foto objektivom Srećka Rundića i direktorice Jadranke Pezo snimljena je nova kampanja Studia Marcela na atraktivnim lokacijama. Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue, Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto i odmor.

Dvije Ane i dvije Ivane godišnji odmor ljeti provode uživajući na Jadranu otkrivajući nove destinacije, a što ih se dojmilo u Dubrovniku, jednom od najljepših europskih gradova?

Ana Begić Tahiri posljednjih godina po mjesec dana radila je u predstavama u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara pa je tako Zagreb ljeti zamijenila Stradunom. Grad poznaje izvrsno stoga je tijekom vikenda u resortu opisivala prijateljicama njegove ljepote i prepričavala svoje dogodovštine.

Ana Vilenica, rodom Riječanka običava ljetovati s obitelji na Sjevernom Jadranu na otocima Krku i Lošinju.

Ivana Mišura je dosad na uživala u Zadru, u Bolu na Braču, a prošlo ljeto također u Dubrovniku te voli skrivene uvale sa pješčanim plažama.

Foto: Srećko Rundić

Video: M.Pezo

Kosa i šminka: Studio Marcela

Komentiraj