Amy Schumer namjeravala se u noći Oscara šaliti na račun Aleca Baldwina, Jamesa Franca i Joea Rogana, nisu joj dopustili

Komičarka Amy Schumer bila je jedna od voditeljica ovogodišnje dodjele Oscara te je sada, za magazin Vanity Fair, rekla kako je za tu večer pripremila nekoliko šala koje joj producenti ceremonije dodjele nagrada nisu dopustili da izgovori. Jedna od tih šala bila je na račun Aleca Baldwina i onog što se dogodilo na snimanju filma „Rust“ kada je poginula snimateljica Haylana Hutchins.  Pored te šale, Amy Schumer planirala se ismijavati na račun Joea Rogana i njegovog podcasta te na račun Jamesa Franca koji je optužen za nedolično seksualno ponašanje. Ni to joj nije bilo dopušteno.

Ona je prije četiri dana nastupila u Las Vegasu u dvorani Mirage gdje se odvijao nastup stand up komičara pod nazivom „Aces of Comedy“. Odlučila je izreći neke od šala koje su joj bile zabranjene tijekom tv prijenosa dodjele Oscara. „’Don’t Look Up’ (Ne gledaj gore) je naziv filma? Bolje bi bilo ‘Ne gledaj dolje’ u cijev pištolja Aleca Baldwina“, rekla je Amy Schumer dodajući kako joj to nije bilo dopušteno reći u noći Oscara ali je bilo dopušteno doći i ošamariti nekoga.  Ipak, njen odvjetnik ju je upozorio kako bi bilo bolje da takve šale ne izgovara.

Komičarka je rekla kako ne zna što da kaže o toj noći dodjele Oscara i šamaru Willa Smitha osim da je to bilo „jeb… neugodno“ i tužno. Ona i suvoditeljice Wanda Sykes i Regina Hall, rekla je, sjajno su se zabavljale sve dok „Ali“ (tako je nazvala Smitha jer je on 2011. godine glumio boksača Mihammada Alija u filmu „Ali“) nije ošamario Chrisa Rocka. U prvom trenutku ona je pomislila „Nečiji monolog je dobro prošao“ nakon čega se Ali ustao i ošamario Chrisa Rocka.

Komentiraj