Američki garažni rokeri u Močvari

Press/Močvara

Koncert nekoliko američkih punk rock bendova će se održati u utorak 20. kolovoza u klubu Močvara. Koristeći formulu Ramonesa, Buck Biloxi And The Fucks odšminkavaju se sirovim lo-fi zvukom Reatardsa i GG Allina dok lirikom ne zbore ništa pametnije od mongoloidnih The Spits. Nakon tri albuma i bezbroj singlica na pozamašnom broju etiketa od kojih su neke Total Punk, Hozac i Red Lounge, napokon dolaze snagom krljavog garažnog punk riffa rastopiti podij Močvare.

Pscience je neurotični synth punk sačinjen od nekoliko članova skupine Buck Biloxi i donosi nam nešto posve drugačije, a to je zarazni punk rock gonjen synthom koji tu i tamo zabrazdi u new wave sfere! Na momente bend zbilja zazvuči kao da dolaze s neke druge strane svemira, al ono, najozbiljnije! Mogli bi ih opisati kao mračniju inkarnaciju Devo-a, ali nekako nam prva asocijacija vuče na pionire zvuka poput Units, The Screamers i Solid Space.

Trampoline Team je garažni punk trio sa ženskim vokalom sastavljen od članova Buck Biloxi And The Fucks i Pscience. Ako volite garažniji opus ‘Killed by Death’ kompilacija, onda je ovo pravi bend za vas!

Michael He-Man je solo projekt gitarista Trampoline Mana. Očekujte lo-fi garažne melodije s kazića u stilu novijih bendova s Total Punk i Lumpy Records.

Komentiraj