FOTO: Amadria Park hotel

Hrvatska je nedavno ugostila veliku međunarodnu IT konferenciju, Atmosphere EMEA 2018 u Šibenskom hotelu Amadria Park čime je predstavljena nova tehnološku infrastruktura objekta koja podiže cjelokupan ugostiteljski standard u regiji.

Atmosphere EMEA 2018. konferenciju organizirala je tvrtka Aruba, koja djeluje unutar kompanije Hewlett Packard Enterprise. Event je u tri dana posjetilo 1 542 posjetitelja iz 50 zemalja, uključujući SAD, Australiju, Ekvador i Europu koji su bili smješteni unutar 135 hektara velikog Amadria Park hotelskog kompleksa.

Mjesto je odabrano zbog nedavno implementirane nove IT infrastrukture unutar hotela, koja uključuje preko 800 Wi-Fi pristupnih točaka čime je stvorena pogodna platforma za dodatan rast, napredak, nove inovacije, ali i bolje zadovoljstvo korisnika i gostiju hotela.

Osim što su stručnjaci imali mogućnost mogućnost certificiranja u organiziranim učionicama, imali su prilike poslušati desetke vrlo zanimljivih predavanja o najnovijim IT trendova u ugostiteljstvu, zdravstvu, edukaciji, javnom sektoru…

“Amadria Park pruža doista svjetsko iskustvo posebno po pitanju tehnologije i pokazuje pravi potencijal digitalne transformacije u ugostiteljskoj industriji. Ovo je mjesto koje zaista dijeli uvjerenje da će pružanje novih iskustava korisnicima, koje pokreće tehnologija, biti ono što će potaknuti rast poslovanja u budućnosti”, rekao je Keerti Melkote, suosnivač i predsjednik tvrtke Aruba.

Zahvaljujući tehnološkom napretku, Amadria Park, koji je uz Šibenik prisutan i u Opatiji, u mogućnosti je ugostiti neke od najvećih konferencija u Hrvatskoj u bilo koje doba godine. To sad samo povećava privlačnost poslovanja, ali i proširuje turističku sezonu daleko iznad prethodnih očekivanja.

Komentiraj