Alumni klub IEDC-Poslovna škola Bled

ALUMNI KLUB IEDC Tim Vipneta pobjednik natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva

Završilo je dvodnevno Natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, tzv. Case Study Competition (CSC) u organizaciji hrvatskog Alumni kluba IEDC-Poslovne škole Bled.

Nakon finalnih prezentacija timova svih šest tvrtki: Cemex, HEP, INA, JGL, Styria i Vipnet vođa natjecanja dr. Nenad Filipović i žiri u sastavu: Ivan Matasić, Irena Jolić Šimović, proglasio su da je tim Vipnet najbolje riješio zahtjevan slučaj iz realne poslovne situacije.

“Iskustvo koje smo dobili za naš tim je najveće u to tome da smo sami sebi dokazali da u jako kratkom vremenu možemo puno toga izroditi. Sa pravim fokusom možemo puno doprinijeti i biti učinkoviti”, prokomentirali su iskustvo na CSC članovi pobjedničkog tima Vipnet.

Nakon završetka natjecanja, IEDC-Poslovna škola Bled organizirala je otvoreno predavanje tzv. MBA for a day. Dr. Nenad Filipović, održao je interaktivno predavanje na temu dobrih i loših strana digitalizacije.

Pobjednici natjecanja u Hrvatskoj će se suočiti sa pobjedničkim ekipama iz Rumunjske, Rusije, Slovenije i Srbije na IEDC Global Case study competition koji će se održati u rujnu 2018. godine.

U skladu s misijom razvijanja poslovnog razmišljanja, suočavanja mladih managera s aktualnim izazovima u tvrtkama i poticanja timskog rada, IEDC-Poslovna škola Bled i njezin Alumni klub već tradicionalno, od 2008. godine, organizira međunarodno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva.

IEDC Alumni klub Hrvatska okuplja diplomante IEDC-Poslovne škole Bled, s ciljem promocije dodatne poslovne edukacije te cjeloživotnog učenja među mladim menadžerima i voditeljima hrvatskih tvrtki. Na dužim IEDC programima prisustvovalo je više od 700 menedžera iz Hrvatske, a više od polovica završilo je Executive MBA.

Komentiraj