Trener Juventusa Massimiliano Allegri održao je u petak konferenciju za novinare uoči sutrašnjeg finala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida u Cardiffu. Allgeri je pred novinare izašao miran, odlučan i pun samopouzdanja.

“Sutrašnja utakmica je nešto za što smo radili cijele godine. Moramo učiniti sve kako bismo donijeli trofej kući. Real je favorit kao branitelj naslova. Ali, znamo što smo do sada napravili”, rekao je Allegri dodajući da još uvijek nema finalizran sastav za sutra. “Klupa bi se sutra mogla pokazati odlučujućom”, smatra.

Za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića rekao je da je u karijeri osvojio mnogo toga, što nije slučajna stvar. Nastavio je s povalama spram svojih nogometaša. “Higuain je bio senacionalan ove sezone. On je vrhunski nogometaš koji nema što dokazivati. A Alex Sandro je, zajedno s Marcelom, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu”, rekao je.

Naglasio je i kako u subotu ne smije biti pritiska. “Ne smijemo razmišljati o osvajanju trostruke krune ili ispisivanju povijesti. Ovo je finale i moramo razmišljati samo o sutrašnjoj utakmici i pobjedi. Puno smo bolja ekipa nego što smo bili prije dvije godine. Imamo puno više samopouzdanja”, zaključio je.

Komentiraj