EPA/ALESSANDRO DI MARCO

ALLEGRI “I Ronaldo i Dybala trebaju Mandžukića”

Nogometaši Juventusa u nedjelju su na gostovanju kod Sassuola slavili s 3:0, uz dva pogotka Cristiana Ronalda i jednog Samija Khedire. Argentinska zvijezda Paulo Dybala u igru je ušao tek u 83. minuti, a svoju podršku iskazao mu je i Ronaldo, slaveći svoj pogodak Dybalinom popularnom ‘maskom’.

Novinari su nakon utakmice upitali trenera Juventusa Massimiliana Allegrija zašto Dybali nije dao više od sedam minuta. “Ronaldo i Dybala definitvno mogu igrati zajedno i hoće, ali trebaju nam radnici kako bi zadržali ravnotežu u momčadi. Sve ovisi o tome protiv koga igramo. Sassuolo ima snažan vezni red, pa sam trebao balansirati ekipu danas”, rekao je trener.

Dodao je kako su igrači nekada razočarani, ali ponekad je potrebno da neku utakmicu odgldaju s klupe kako bi napunili baterije i pravilno se mentalno oporavili. “Različiti igrači imaju različite karakteristike. Dybala igra na istoj poziciji kao prošle godine. Uz Ronalda nam treba netko tko će osloboditi prostor i biti prisutan u šesnaestercu”, poručio je.

Potom je naglasio kako svatko treba pravog partnera. “Mario Mandžukić puno pomaže obojici. Ronaldo treba Mandžukića, Dybala treba Mandžukića”, zaključio je Allegri. Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u jučerašnjoj je pobjedi ponovno nosio kapetansku vrpcu Juventusa.

Komentiraj