ALEKSANDRA KOLARIĆ “Očekujem da SDP-ovci zatraže moj povratak u stranku”

Petar Glebov/PIXSELL

Bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić u utorak je u telefonskom razgovoru za N1 televiziju rekla kako očekuje da članovi SDP-a zatraže njen povratak u stranku, te najavila kako će se nakon toga kandidirtati za predsjednicu stranke.

“Protustatutarno su me izbacili, zato očekujem da jasno zatraže moj povratak, jer moj slučaj je prijelomnica za SDP”, kazala je Kolarić dodajući da ne samo da se spremna kandidirati za predsjedniicu, već je spremna promijeniti i stvoriti moderan, socijademokratski, vjerodostojan i pristojan SDP.

“Cijelo vrijeme sam u kontaktu s brojnim članovima pa i onima koji su se suprotsavili autoritarnoj politici vodstva – Piculom, Rajkom Ostojićem, Komadinom”, rekla je Kolarić za N1. Krivnju za debakl na izborima snose i potpredsjednici Ranko Ostojić i Milanka Opačić, tajnik Igor Dragovan i članovi Predsjedništva koji su podržavali tu politiku.

Piculi je, kaže, mjesto u najem i najvišem vodstvu stranke. Dodaje da su članovi Predsjedništva SDP-a Vidović i Davor Bernardić upozoravali na ovu situaciju te kako je njihova odgovornost najmanja. “Zoran Milanović mora dati jasnu ostavku i izaći iz ureda na Iblerovom, on ne može voditi stranku u ovom kriznom razdoblju”, poručila je Kolarić.

Komentiraj