Alec Baldwin u utorak će intervjuirati Woodya Allena na Instagramu

Alec Baldwin najavio je intervju s redateljem Woodyjem Allenom, koji se suočio s osudom javnosti i negativnim reakcijama nakon što je njegova posvojena kći Dylan Farrow navela da ju je seksualno zlostavljao kao dijete. Te su tvrdnje prošle godine obnovljene u dokumentarnom serijalu HBO-a „Allen protiv Farrow”, u kojem su ona i majka Mia Farrow dodatno opisali detalje optužbe koju su prvi put iznijele 1992. godine.

Baldwin je to objavio na svom Instagramu u nedjelju navečer, napisavši: “Dopustite mi da ovo započnem izjavom da nemam NIKAKVOG INTERESA za bilo čije prosudbe i licemjerne objave. Ja sam OČITO netko tko ima svoja vlastita uvjerenja i BOLI ME BRIGA  za tuđe spekulacije. Ako vjerujete da bi se suđenje trebalo voditi kao u dokumentarcu HBO-a, to je vaš problem.” Intervju će se održati u utorak na Instagramu uživo u 16:30 sati po hrvatskom vremenu. “Volim te Woody”, rekao je Baldwin u video objavi.

Dokumentarni serijal „Allen protiv Farrow” uključivao je nikad prije viđen kućni video 7-godišnje Dylan Farrow koja govori o napadu Woodyja Allena na nju. Tijekom pokreta #MeToo, kompanija Amazon Studios nije željela distribuirati njegov film “Kišni dan u New Yorku” iz 2019., a izdavačka kuća Hachette Book Group odbila je objaviti njegove memoare. Allen opovrgava optužbe, nazvao ih je „neistinitim i sramotnim” u izjavi nakon objavljivanja dokumentarnog serijala.

Baldwin je također bio predmetom nedavnih kontroverzi. U listopadu prošle godine pucao je iz vatrenog oružja i ubio snimateljicu Halynu Hutchins te ozlijedio redatelja Joela Souzu na snimanju filma „Rust”. Istraga o incidentu od strane ureda šerifa okruga Santa Fe i dalje je u tijeku, kao i tužba za smrt koju je Hutchinsova obitelj podnijela protiv Baldwina, sedam producenta i drugih članova ekipe filma „Rust”.

Komentiraj