Alec Baldwin u ekskluzivnom intervjuu rekao “Nisam povukao okidač”

Alec Baldwin dao je prvi intervju otkako je uslijed pucnjave na snimanju filma „Rust“ ubijena snimateljica Halyna Hutchins. Baldwin je razgovarao s Georgeom Stephanopoulosom u utorak za emisiju ABC News da bi u srijedu Stephanopoulos rekao da je razgovor trajao sat i 20 minuta te ga je opisao riječima „intentivan“ i „vrlo iskren“.

Tv postaja ABC objavila je i video najavu tog intervjua u kojem se vidi kako Baldwin plače i tvrdi kako on nije povukao okidač na pištolju nakon čega je ubijena Halyna Hutchins. „Okidač nije bio povučen, ja nisam povukao okidač“, rekao je Baldwin i dodao „Nikada ne bih uperio pištolj u nekog i zatim povukao okidač, nikada“. Ujedno, rekao je kako je netko stavio prave metke u pištolj iako se takav metak nije smio uopće naći na mjestu snimanja.

Glumac se složio sa Stephanopoulosom kada ga je ovaj pitao je li to najgora stvar koja mu se ikada dogodila i dodao „Razmišljajući unatrag, pomišljam ‘Što sam mogao napraviti?’“. Intervju će u cijelosti biti objavljen u četvrtak navečer po američkom vremenu. Stephanopoulos je tim povodom rekao „Obavio sam tisuće intervjua u posljednjih 20 godina na tv postaji ABC ali ovaj je bio najintenzivniji. Baldwin je bio vrlo iskren, vrlo otvoren, odgovorio je na svako pitanje. Opisao je svaki detalj koji se dogodio tog dana na snimanju“.

Istraga o pucnjavi je u tijeku, s time da se trenutno istražuje kako su pravi meci dospjeli na snimanje filma.

Komentiraj