Aladrović: Program SDP-a ne treba komentirati s obzirom da je preuzet iz 2011., to mora biti loše

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović komentirao je aktualnosti, predizborni program HDZ-a, ali i suparnički program SDP-a za kojeg je prilikom gostovanja na RTL-u rekao da mora biti loš s obzirom da je kopiran iz 2o11. godine.

Oko najnovije afere “Vjetroelektrane” u kojoj se našla njegova kolegica koju dobro poznaje Josipa Rimac, Aladrović nije bio od velikih riječi i poručio kako ne želi nikoga optuživati, ali napomenuo da HDZ želi raščistiti sa korupcijom.

Ministar Aladrović najvjerojatnije u petoj izbornoj jedinici

“Mi, a tu mislim na HDZ, smo u ponedjeljak definirali nositelje lista i vidi se da je to određeni spoj iskustva, mladosti i dobrog rada. To će biti priznanje za rad i za budućnost, vjerujem da će se naći nekakvo mjesto i za mene, ali o tome će odlučiti stranačka tijela”, rekao je.

Program HDZ-a tek treba biti predstavljen

HDZ na programu, kaže Aladrović, radi intenzivno, “bit će prestavljen ovog ili sljedećeg tjedna i bit će kvalitetan. Bit će to jedan dokument na koji se možemo obvezati i dobiti izbornu utrku, ali i ostvariti ga.”

Program SDP-a ocijenio lošim s obzirom da je kopiran iz 2011.

“Koliko mogu vidjeti iz medijskih napisa SDP 2020. je kopirao 2011., a znamo je kako je završio SDP 2011. i mislim da smo time sve rekli. Ako znamo kakva je bila izvedba SDP-a 2011., to mora biti loše”.

“U domeni resora koji vodim, na velikoj većini kvantificiranih podataka smo pokazali i više nego što smo očekivali što smo očekivali.Uvijek postoje određeni, neću reći neuspjesi, ali manjak performansi u određenim pozicijama, ali, dakle, mi ćemo se u programu usmjeriti na budućnost, što ćemo učiniti, što ćemo postići”, hvalio je Aladrović sam sebe u RTL-u Danas.

 

Komentiraj