Aladrović: “Naš program nije popis želja, već konkretan i realan

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović bio je gost Dnevnika N1 televizije, gdje je pojašnjavao točke HDZ-ovog gospodarskog programa za koji je nakon kritika SDP-a rekao da se ne radi o popisu želja već o realnom planu.

“Obećali smo radnih mjesta nešto manje nego što smo ih ostvarili u ovom mandatu, minimalac nudimo nešto veći, mi smo to kvantificirali i kod toga stojimo, već smo dio ostvarili i pokazali smo da možemo”, kaže Aladrović i dodaje da su popis lijepih želja neki drugi izborni programi.

Vidljiva razlika između HDZ-a i SDP-a

“Naši su prioriteti vrlo jasni i objašnjeno je kako ćemo do njih doći, ono što smo učinili daje nam pravo da vjerodostojno komuniciramo što ćemo napraviti dalje”, poručuje i dodaje da između njihovog i SDP-ovog programa postoje sličnosti, ali vrlo male, te da se vide različite politike i pristupi.

Nova radna mjesta očekuju u poljoprivredi, prehrambenoj, tehnološkoj i energetskoj industriji jer imaju zeleni plan

“Više od 20 milijardi će doći u Hrvatsku, uz pravilno oporavljanje sve je dostižno, bit će zahtjevno, ali sve što smo pokazali daje nam za pravo”, poručuje i dodaje da nezaposlenost pada od 1. svibnja, što im također daje nadu da koronakriza neće baš toliko negativno utjecati na gospodarstvo.

Komentiraj