Al Pacino kaže da je iz perverzije namjerno glumio u lošim filmovima

Nema nikakve sumnje da je Al Pacino (79) u posljednjih 15 godina glumio u poprilično velikom broju loših filmova, toliko lošim da ste se morali zapitati zašto na taj način uništava svoju fascinantnu glumačku reputaciju. U intervjuu za magazin GQ Pacino je ponudio svoje obrazloženje, rekavši kako je namjerno glumio u lošim filmovima kako bi ih pokušao napraviti boljima.

Al Pacino priznao je da je stvorio lošu naviku prihvaćanja uloga u lošim filmovima, dodajući „mislim da sam postao pomalo perverzan. Želio sam glumiti u filmovima koji nisu dobri kako bi ih pokušao napraviti boljima. I to mi je postao izazov“.  A onda se referirao na ono što je rekao Robert de Niro, a to je „Ponekad ti ponude novac da bi snimio nešto što ti ne odgovara.  I nekako se daš nagovoriti. I negdje u sebi znaš da taj film neće ispasti dobro. A kada se krug zatvori, kažeš samom sebi ‘A, ne, napravit ću ovaj film boljim’. I onda potrošiš vrijeme u pokušaju da film napraviš barem osrednjim, i uzbuđen si zbog toga. To je taj impuls u meni“.

Film „The Irishman“ Martina Scorsesea u kojem Al Pacino glumi sa Robertom de Nirom svakako ne spada u takve filmove. Film će se na Netflixu početi prikazivati u srijedu, 27. studenoga.

Komentiraj