UNATOČ APELU IZ VLADE, USTAVNI SUD U OBRAZLOŽENJU ODLUKE U SANADEROVU SLUČAJU IZIŠAO JE IZ OVLASTI I TIME POTKOPAO HRVATSKE INTERESE U ARBITRAŽNOM POSTUPKU

ŠTO JE MILANOVIĆEV MINISTAR izgovorio na tajnom sastanku s bivšom predsjednicom Ustavnog suda Jasnom Omejec i sutkinjom Slavicom Banić prije donošenja Odluke o poništenju presude Ivi Sanaderu u srpnju 2015.

‘N as zapravo ne interesira kako će Ustavni sud odlučiti u predmetu koji se tiče Ive Sanadera. Jedino što nas interesira je to da povedete računa o tome kako ćete svoju odluku obrazložiti, ako bude išla u prilog Sanaderu.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

 

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakPLENKOVIĆ POTVRDIO Ževrnja neće biti kandidat za župana
Sljedeći članakPLENKOVIĆ I LEUTHARD Gospodarstvo u fokusu
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.