Ako ne osvoji Zlatni globus, Sacha Baron Cohen angažirat će Rudyja Giulianija

Sacha Baron Cohen glumac je koji je slavio nakon objave nominacija za nagradu Zlatni globus. Naime, nominiran je u dvije kategorije. U kategoriji najbolji glumac u mjuziklu ili komediji nominiran je za ulogu u filmu „Borat Subsequent Moviefilm“ dok je u kategoriji najbolji sporedni glumac nominiran za ulogu u filmu „The Trial of the Chicago 7“.  S te dvije nominacije Sacha Baron Cohen postao je jedan od tri glumca (pored Jamiea Foxxa i Helen Mirren) koji su u jednoj godini imali više nominacija. Ujedno, film „Borat Subsequent Moviefilm“ nominiran za za najbolji film u kategorji mjuzikla ili komedije. Oduševljen nominacijama, on se ubrzo oglasio na Twitteru gdje je čestitao i svojoj kolegici iz filma Mariji Bakalovoj koja je nominirana za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji za ulogu u filmu „Borat Subsequent Moviefilm“.

No, Sacha Baron Cohen nije se zaustavio na zahvalama. U filmu „Borat Subsequent Moviefilm“ poznata je scena u kojoj odvjetnik Rudy Giuliani, tako barem izgleda, nakon intervjua s Marijom Bakalovom odlazi s njom u hotelsku sobu u nadi i želji da će se poseksati. Scena je izazvala brojne reakcije, Giuliani je rekao da nije ima takve namjere, a Cohen je sada na Twitteru napisao „Počašćeni smo ali u slučaju da ne pobijedimo, već sam angažirao Rudyja Giulianija da ospori rezultate“.

„Borat Subsequent Moviefilm“ može se pogledati na streaming platformi Amazon Prime Video dok se film „The Trial of the Chicago 7“ može pogledati na streaming platformi Netflix. Osvajači Zlatnih globusa biti će objavljeni 28. veljače.

Komentiraj