Nakon što je u srijedu, odlukom Trgovačkog suda, razriješen dužnosti izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljak predao je dužnost Fabrisu Perušku. Nakon izlaska iz zgrade Agrokora, Ramljak je dao izjavu za medije.

“Kako se osjećam? Možda čak i olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci zatekao sam 6 kuna na računu, na današnji dan je novac na računu milijardu i šesto milijuna kuna. I Fabrisu i Ireni želim svu sreću, mislim da će to dobro napraviti, a ja ću dobro razmisliti što ću. Nemam planova ni ideja”, rekao je Ramljak.

Novinari su ga upitali što je presudilo njegovom odlasku, a Ramlja je odgovorio da to treba pitati nekog drugog, ne želeći reći je li to bilo ponašanje premijera Andreja Plenkovića.

“Nema apsolutno nikakve gorčine. To je velika transformacija, promjena u društvu, svi znate da to nije bilo lako izdržati ni političarima ni meni. Ako je moja žrtva potrebna na se ovo do kraja izvede, ja sam tu žrtvu prihvatio i stvarno želim da uspijemo”, rekao je i dodao: “Očekivao sam puno toga. Nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proći jednostavno. Svi znate što Agrokor i Todorić predstavljaju u društvu, koliko je bio svegmoguć, znali smo da ćemo imati problema”-

Upitan o istrazi koju DORH vpodi protiv njega, kaže kako će ostati u Zagrebu te kako svi znaju gdje je.

Komentiraj