Pixabay

Jak vjetar povremeno usporava promet na A6

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Vrbovskog. Vozi se po mjestimice vlažnim i skliskim kolnicima, a mogući su i odroni, upozorava jutros Hrvatski autoklub.

Tijekom jutarnjih sati pojačan promet bit će na gradskim prometnicama te na prilaznim i obilaznim cestama zbog čeka će na cestama gdje su radovi dolaziti do zastoja i gužvi.

Uz privremenu prometnu signalizaciju vozi se:

  • na A1
  • kroz tunel Brezik vozi se dvosmjerno (jednom tunelskom cijevi),
  • od 6+400 do 8+100 km u smjeru Karlovca.

Do 6. lipnja na autocesti A4:

  • zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada);
  • između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki te Breznički Hum i Komin u zonama radova vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste. U vrijeme gušćeg prometa, u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, očekuje se vožnja u koloni, usporeno

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Zaprešić (od 24. +350 do 23.+ 350 km) i Zabok-Sv. Križ Začretje (od 33. +200 do 30. +300 km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste

Pomorski promet

U prekidu su:

Riječko okružje:
– Brodska linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak.

Splitsko okružje :
– Katamaranska linija 9602 Vis -Milna- Split

U liniji 9404 Brbinj – Božava – Zverinac – Sestrunj – Rivanj zbog nemogućnosti dolaska brzog plovila putnici iz Božave i Brbinja imaju mogućnost ukrcaja na trajekt u liniji 434 s polaskom iz luke Brbinj u 06:00 sati. Putnici iz Zverinca, Sestrunja i Rivnja bit će prevezeni katamaranom koji obavlja liniju 9403.

Trajekti i ostali katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Komentiraj