AIR PANNONIA Zrakoplovna tvrtka iz Osijeka nastavlja širiti svoje poslovanje

Promo

Air Pannonia, zrakoplovna tvrtka iz Osijeka, uspješno nastavlja širiti svoje poslovanje u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma.

Tvrtka Air Pannonia je ponajviše usmjerena za prijevoz poslovnih korisnika te sanitetski i bolesnički prijevoz, potpisala je ugovor s beogradskom općom bolnicom ‘BEL MEDIC’, kojoj će omogućiti prijevoz njezinih pacijenata diljem Europet i time unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom segmentu.

U ime hrvatske tvrtke ugovor je potpisala je Zrinka Vlašić.

„Naša tvrtka Air Pannonia posjeduje sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata, odobrene od strane Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost (EASA- European aviation safety agency) po čemu se izdvaja od konkurencije s ovog područja. Pacijenti će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga“, izjavila je Zrinka Vlašić.

U ime Opće bolnice ‘BEL MEDIC’ ugovor je potpisala direktorica mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević te je dodala kako ovakva suradnja omogućava njihovim pacijentima veću sigurnost kada je u pitanju njihovo zdravlje, jer će u rekordno kratkom vremenskom roku moći biti prevezeni do Opće Bolnice ‘BEL MEDIC’ ili iz bilo kojeg većeg mjesta u Europi.

Air Pannonia predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne tvrtke koja ima tradiciju dugu 23 godine. Tvrtka nudi medicinske usluge na najvišoj razini, a pacijenti će se prevoziti zrakoplovom Beechcraft King Air C90. Prateći tržišnu potražnju unaprijeđena je Vip usluga pa je tako u flotu uveden novi tip zrakoplova Cessna Citation Jet-CJ (C-525). Ovim zrakoplovom omogućavamo brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s Europskom organizacijom – Eurotransplant.

Potpisivanje ugovora
Potpisivanje ugovora od strane tvrtke Air Pannonia
Air Pannonia Bel Medic
Topli stisak ruke s mr.sci. med. dr. Jasminom Knežević

Komentiraj