NACIONAL OTKRIVA DETALJE RAZGOVORA ruskog predsjednika i hrvatske predsjednice tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji s čijim su sadržajem čelnike Agrokora upoznali ruski bankarski izvori, upućeni u problematiku zbog vlasničkog udjela ruskih banaka u hrvatskom koncernu

Agrokor priprema iskorak na rusko tržište koji bi se trebalo provesti kroz specijalnu poslovnu operaciju uz pomoć Srbije. Kako je Nacional doznao od dvaju neovisnih izvora, ruski predsjednik Vladimir Putin obećao je da će otvoriti vrata za kvalitetniji iskorak Agrokora u Rusiju i to je bila jedna od tema o kojima je Putin razgovarao s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakHORVAT ‘HBOR je jedna od opcija financiranja plaća u Uljaniku’
Sljedeći članakMARIĆ ‘Vlada ne želi dodatno porezno opterećenje poduzetnika’
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.