Advent u Varteksu uz odlične popuste

Autor:

Photo: Varteks

U vremenu u kojem težimo minimalizmu i klasici jer nam nude sigurnost, ali i eklektičnosti i maksimalizmu koje nam daju uzbuđenje i mogućnost da se kreativno izrazimo, Varteks je stvorio kolekciju koja spaja najbolje iz oba svijeta, suprotstavljajući sigurnost poznatoga s uzbuđenjem novoga i neočekivanoga.

Kreativna i promišljena intervencija u klasiku rezultirala je stilski rafiniranijim komadima koji, u nekim svojim segmentima, bude nostalgiju, ali istovremeno nude pomak u neočekivano, uzbudljivo i, prije svega, suvremeno.

Capsule kolekcija – estetika i udobnost

Kolekcija za jesen/zimu sastoji se od nekoliko manjih, stilski povezanih, capsule kolekcija. Capsule kolekciji baziranoj na sportskoj eleganciji, diskretnoj estetici, udobnosti i pročišćenim linijama suprotstavljena je, primjerice, mini kolekcija inspirirana francuskim BonBon stilom ispunjena odvažnim modelima u nijansi fuksije.

Za one koji preferiraju odvažne modne odabire, tu je kolekcija koja spaja jednostavne forme i hrabre geometrijske uzorke u šarenim bojama i isprane retro printeve kao odu nekim starim modnim dekadama. Svi oni koji vole sofisticirani look zaljubit će se u komade nadahnute Art Nouveau erom i glamurom Hollywooda šezdesetih godina.

Zimski styling: Kaputi i odijela

S obzirom na to da kaputi čine okosnicu svakog zimskog stylinga, Varteks je i ove sezone posebnu pozornost usmjerio upravo na njih kreirajući široku paletu krojeva i modela. Tu su  i odijela izrađena od vrhunskih tkanina uz veliki izbor odličnih modela za stilski savršenu zimu.

Ovih dana na prodajnim mjestima i u webshopu Varteks počeo je Advent u Varteksu uz popuste do 30 posto, pa se mnogi komadi iz zimske kolekcije mogu nabaviti znatno povoljnije.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.