Prošao je još jedan odličan vikend u sklopu programa Advent u Klovićevim dvorima.

Fenomenalni koncerti Dino Dvornik Tribute Banda i Nole zagrijali su atmosferu na platou Gradec, koji će svojom glazbenom, zabavnom, kulturnom i gastro ponudom te brojnim događanjima do kraja godine osvajati srca gostiju.

Advent u Klovićevim dvorima, svojom humanitarnom pričom najviše je nagradio grupu entuzijastičnih, mladih ljudi okupljenih u udrugu ‘Mogu sve’.

Prodajom adventskih šalica u sklopu Adventa u Klovićevim dvorima pomaže se upravo toj udruzi, koja promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo i stvaranje društva jednakih šansi, a da uistinu mogu sve pokazali su i na subotnjoj špici na platou Gradec.

Okupili su se brojni posjetitelji, paraolimpijci i poznate osobe: Bojana Gregorić Vejzović, Tihana Harapin Zalepugin, Andrea Andrassy, Marija Borić i Ivana Delač Đolo koje su podržale ovu lijepu adventsku priču od samog početka. Istaknimo kako su u humanitarnu priču uključeni i Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Kristina Krepela, Marko Tolja, Lucija Lugomer, Ana Radišić, Lea Mijatović i Robert Sever.

Kreativnost, sportska i druga postignuća te uspješnost u studiranju su pokazatelj kako su osobe s invaliditetom vrlo sposobne pa samim promicanjem njihove uključenosti u normalni svakodnevni život možemo učiniti puno. Mnogi su kupnjom adventskih šalica podržali rad udruge, a potom i doživjeli blagdansku čaroliju Adventa u Klovićevim dvorima, isprobavajući brojna jela, družeći se na spektakularnom klizalištu i fotografirajući se s najljepšim pogledom na Grad Zagreb.

Komentiraj