Maksimalan učinak u ovogdišnjoj Europa ligi ostvarili su sinoć nogometaši Dinama pobjedom nad Anderlechtom u Belgiji. Dinamo je slavio pogocima Izeta Hajrovića i Amera Gojaka.

“Vrijedna pobjeda za nas. Imamo šest bodova u dvije utakmice, dobro je krenulo. Prvi smo i to nam je bio cilj. Sretan sam što sam dao tri gola u dva susreta, a to sam dao zahvaljujući cijeloj ekipi. Hvala im. Nije to samo moj uspjeh nego igramo svi jedan za drugog i to se vidi”, rekao je nakon utakmice strijelac prvog pogotka Hajrović.

Gojak je istaknuo kako su presretni pobjedom.”Slušali smo trenera i ispunili njegove zamisli. Zato smo ostvarili vrijednu pobjedu. Cijela je ekipa pokazala da je prava, nismo dopustili Anderlechtu da se razigra. Zadovoljni smo s 2:0 i tri boda, ne trebamo se ničega bojati, trebamo ovako nastaviti”, rekao je.

Arijan Ademi je naglasio kako su ostvarili cilj i odigrali odličnu utakmicu. “Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati. Mogli smo dati još koji gol. Imali smo puno prilika, to je fenomenalna statistika koliko smo imali udaraca i pokušaja. Pokazali smo da smo pravi i želimo nastaviti. Hvala navijačima koji su bili uz nas na podršci”, poručili su.

Komentiraj