Jurica Galoic/PIXSELL

ADEMI “Bilo je ovo najtežih godinu i pol dana u mom životu”

Arijan Ademi u ponedjeljak je održao konferencviju za novinare, na kojoj je govorio o smanjenju suspenzije iz nogometa. Podsjetimo, Sportski arbitražni sud u Lausannei prošlog je tjedna Ademiju smanjio suspenziju sa četiri na dvije godine. Nogometaš Dinama i reprezentativac Makedonije na travnjake će se, tako, vratiti u listopadu ove godine.

Direktor Dinama Tomislav Svetina kazao je kako sve u klubu veseli njegov povratak i da je uvjeren da će biti veliko pojačanje za Dinamo. “Naravno da ne možemo pričati o pravdi, ali njegova karijera je spašena”, dodao je Svetina.

Ademi je rekao kako je ovo bilo najtežih godinu i pol dana u njegovom životu. “Prošao sam kalvariju, dobio sam četiri godine zabrane i pitao sam se kako ću bez nogometa”, poručio je.

Ističe i kako se ne osjeća kao pobjednik, jer mu je kazna trebala biti ukinuta. Ipak, jedna mu rečenica u objašnjenju CAS-a vraća vjeru u borbu. “Napisali su da Ademi nije varalica, Ademi je nevin. Vratit ću se još jači, psihički ću nakon ovoga biti najjači ikad”, uvjeren je. Dodaje kako se raznim sportovima trudi ostati u formu.

Smatra da će ove sezone naslov prvaka ponovno osvojiti Dinamo. “Digli su se sad, igraju odlično. Bilo mi je teško gledati utakmicu, ružan je osjećaj kad ne možeš pomoći momčadi”, rekao je Ademi.

Komentiraj