Adele: “Otkazivanje nastupa u Las Vegasu bio je najgori trenutak u mojoj karijeri”

U intervjuu za magazin Elle, Adele je ispričala da je odluka da otkaže nastupe u Las Vegasu bila najgori trenutak u njezinoj karijeri i obećala da će održati pomaknute nastupe kasnije ove godine.

Govoreći sedam mjeseci nakon što su datumi otkazani, slavna britanska pjevačica objasnila je zašto se povukla samo 24 sata prije nego što je trebala izaći na pozornicu. “U tome jednostavno nije bilo duše. Postavljanje pozornice nije bilo dobro. Bila je vrlo nepovezana sa mnom i mojim bendom i nedostajalo je intimnosti. Možda sam se previše predala svemu tome, ali u neprimjerenom okruženju. Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri. Bila sam tako uzbuđena zbog tih nastupa. Bio je to veliki poraz.”, ispričala je Adele u intervjuu za magazin Elle.

Iako joj je bilo neugodno zbog otkazivanja, rekla je da je također ponosna što je stala uz svoje umjetničke potrebe. “Prvih nekoliko mjeseci bilo je jako, jako teško. Ali zapravo mi je poraslo samopouzdanje, jer je to bila vrlo hrabra stvar. I ne mislim da bi puno ljudi učinilo ono što sam ja učinila.”

Promijenjeni termini, ‘Weekends with Adele’, održavat će se u Caesars Palaceu od studenog do ožujka. Adele je rekla da misli da je to prikladno vrijeme u njezinoj karijeri za te nastupe. “Mislim da imam pravo to sada učiniti. Znam da nemam 60 godina i da nemam 20 albuma iza sebe. Ali mislim da će moja glazba funkcionirati u okružju kakav je Vegas.”

Nova pozornica adaptacija je njezinog dizajna i ima za cilj ‘uhvatiti’ intimnost koja joj je nedostajala u siječnju. “Želim ispričati priču o početku svoje karijere do sada. Neću odati previše o tome, ali priča raste. Sve je u glazbi i stvarno je, stvarno nostalgično. Bit će tako lijepo”.

U istom intervju je Adele također ispričala detalje o svom privatnom životu, što vrlo rijetko čini. Rekla je da “nikada nije bila ovako zaljubljena” i da je “opsjednuta” svojim dečkom, američkim sportskim agentom Richom Paulom. Pjevačica, koja ima sina s bivšim suprugom Simonom Koneckijem, potvrdila je svoju vezu s Paulom u rujnu 2021. Rekla je da se želi ponovno udati i imati još djece. “Ja sam domaćica i podržavam matrijarhat, a stabilan život mi pomaže u glazbi. Ali trenutno, sve što imam u glavi je Vegas. Želim to jeb… srediti.”

Nakon šest godina pauze, Adele se vratila u središte pozornosti 2021. sa svojim četvrtim albumom, 30, lansiravši ga TV specijalom, ‘An Audience With Adele’, snimljenom u londonskom Palladiumu. Potom je uslijedio njezin intervju s američkom voditeljicom Oprah Winfrey za dvosatni specijal, koji je tjedan prije emitiran na CBS-u.

 

 

Komentiraj