Adam Driver napustio intervju zbog bizarnog razloga

Adam Driver, glumac kojeg trenutno gledamo u dva iznimno zanimljiva filma „Marriage Story“ i „Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera“, više puta je rekao kako ne može gledati samog sebe na platnu. Ovog puta otišao je korak dalje – napustio je intervju za portal NPR gdje je gostovao u talk showu “Fresh Air” voditelja Terryja Grossa. To se dogodilo u trenutku kada je emitiran isječak iz filma „Marriage Story“ u kojem on pjeva pjesmu „Being Alive“.

„Ne razumijemo zašto je otišao“, naveo je Danny Miller, izvršni producent talk showa, u službenoj izjavi. „Veselili smo se intervjuu, Terry Gross smatra da je on sjajan glumac, već je gostovao u našem talk showu 2015., a sada smo ostali bez intervjua“. Driver se u trenutku intervjua javljao iz ureda u New Yorku dok se voditelj talk showa nalazio u studiju u Philadelphiji. „Znali smo iz prethodnih intervjua da Adam Driver ne voli slušati svoj glas u isječcima iz filmova (što nije neobično, puno glumaca slično reagira). Zato mu je Terry rekao da skine slušalice dok smo emitirali 20-sekundni isječak iz filma, a majstor zvuka će mu javiti kada da vrati slušalice, nakon završetka isječka (što smo napravili u intervjuu 2015.). Ovog puta, nakon emitiranog isječka iz filma, javljeno nam je da je Driver napustio studio, a zatim je napustio  i zgradu. Još  uvijek ne razumijemo zašto je Adam Driver odlučio napustiti intervju u tom trenutku“, objasnio je Miller u službenoj izjavi.

Kada je gostovao prije četiri godine u istom talk showu, Driver je rekao „Prije sam gledao i slušao samog sebe i uvijek sam to mrzio. Volio bih da to mogu promijeniti, ali ne mogu“.

Komentiraj