ABRAKADABRA.COM Velike pogodnosti povodom Single’s daya

Marko Prpic/PIXSELL

Povodom ‘Single’s day-a’ webshop Abrakadabra pripremio je brojne popuste.

Jeste li znali da se Single’s day, najveći svjetski potrošački dan u online svijetu obilježava danas?! Riječ je o danu koji je devedesetih godina prošlog stoljeća nastao u NR Kini kada su studenti krenuli slaviti činjenicu što nisu u vezi. Kasnije su se ‘Single’s dayu’ priključili i webshopovi. Ove godine ovaj dan obilježava i webshop Abrakadabra i to s popustima koje će trajati cijeli dan. Nije bitno jesi li single ili ne, već da je riječ o super prilici za počastiti sebe.

Single’s day je Alibaba 2009. godine prvi put prepoznao kao komercijalnu priliku, posebice jer su htjeli premostiti period kada nisu postojale prodajne akcije između glavnih kineskih blagdana. Budući da je Single’s day nastao među mladima, prodajne aktivnosti su uspješno usmjerene prema korisnicima koji najčešće koriste online kupovinu. Na početku je fokus bio na artikle za samce, ali sada je proširen na sve ciljne skupine.

Prva akcija zabilježila je veliki uspijeh, a trend uspješne prodaje je nastavljen tijekom sljedećih godina kada su se pridružili i drugi webshopovi,a nadmašio je čak i Black Friday.

Webshop Abrakadabra pripremio je popuste na široki asortiman proizvoda – od mode, ljepote preko sportskog asortimana pa sve do putovanja, a svaka kategorija bit će na popustu određeni period u danu.

Kao i do sada dostava na kioske Tiska i Paketomata je besplatna…

Komentiraj