Real Madrid ušao u finale španjolskog kupa. Modrić je presretan

Autor:

28.03.2023., stadion Timsah Arena, Bursa, Turska - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine, skupina D, 2 kolo, Turska - Hrvatska. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Real Madrid ušao je u srijedu u finale španjolskog kupa. Luka Modrić je povodom toga rekao kako je godinama s Real Madridom ispadao u polufinalu kupa, te je stoga sretan što će imati priliku u svibnju osvojiti pehar kupa.

“Uvijek smo bili blizu, no finale bi nam uvijek nekako izmaknulo, ponekad u polufinalu. Nikako nismo uspijevali ući u finale i eto, sada smo uspjeli, poslije gotovo deset godina. Jako smo sretni i ponosni na sebe zbog utakmice u Barceloni”, rekao je Modrić španjolskim medijima.

Finale je Real Madrid izborio pobjedom 4-0 nad Barcelonom, nakon što je u prvoj utakmici polufinala izgubio od Barcelone 0-1. Sada je to Real Madridu prvo finale kupa od 2014. godine, kada je i osvojio prvo mjesto.

Krajem mjeseca lipnja istječe ugovor kojeg Luka Modrić ima potpisan s Real Madridom. Ipak, Predrag Mijatović, bivši Realov napadač, tvrdi kako će uprava reala zasigurno Modriću još produžiti ugovor.

“Luka mi izgleda jako motiviran, kao da ništa nije osvojio u ovih deset godina. Vjerujem da će produžiti ugovor, ostat će još godinu dana. Ne očekujem puno problema oko toga. Klub zna da Luka želi ostati pa vjerujem da će tako i biti”, kazao je za medije Mijatović.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.