50 Cent producira dvije nove tv serije

Očito je vrijeme izolacije izazvane koronavirusom inspiriralo brojne glazbenike da se više posvete i nekim drugim poslovima koje su paralelno razvijali uz svoje glazbeničke karijere. Tako je reperska zvijezda, glumac ali i televizijski producent Curtis James Jackson III, poznatiji po svom umjetničkom imenu 50 Cent, nedavno izjavio da ne vjeruje da je moguće da se i njegov nastup može otkazati što se i dogodilo, ali i potvrdio da se ponovo bacio u producentske vode zajedno sa svojim reperskim kolegom The Gameom.

Tako za kabelsku mrežu Starz razvija seriju pod radnim nazivom „Moment in Time: The Massacre, the seasonal anthology“ u kojoj želi istražiti pozadinu općepoznatih priča iz povijesti hip hopa koje su često bile interpretirane na senzaciolistički način ili pak imale vrlo kriminalno zaleđe. Tako u prvoj sezoni želi ispričati priču koja je dovela do napetosti između njega i repera The Gamea koja je, pak, dovela do velikog uličnog rata kroz suprotstavljanje čelnom čovjeku G-Unita Jimmyu Henchmanu što je rezultiralo zavjerom za ubojstvo, a završilo sa doživotnim zatvorom za tog istog Henchmana.

Druga, još neimenovana igrana serija bavi se životom crne sportske agentice i odvjetnice Nicol Lynn. Prve crne sporstke agentice koja je predstavljala Top 3 NFL drafta. Serija prati uspon mlade afroamerikanke koja se probija u sam vrh među elitu sportskih agenata kojom dominiraju muškarci. Obje serije producirat će G-Unit Film & Television.

Komentiraj