50 Cent postigao nagodbu sa estetskom kirurginjom, nije mu povećala penis

Curtis Jackson III odnosno 50 Cent postigao je nagodbu s vlasnicima Perfection Plastic Surgery & MedSpa u Miamiju koje je optužio da su lažno predstavili da je bio podvrgnut zahvatu povećanja penisa u njihovoj klinici.

Odvjetnici 50 Centa i vlasnici Perfection Plastic Surgery & MedSpa u Miamiju podnijeli su federalnom sudu podnesak u kojem su objavili da su postigli načelni dogovor o namirivanju potraživanja Curtisa Jacksona III. Uvjeti nagodbe nisu objavljeni ali su samom nagodbom vlasnici spomenute klinike priznali svoju pogrešku.

50 Cent je prvi put podnio tužbu još u rujnu prošle godine, tvrdeći da su estetičarka Angela Kogan i vlasnici klinike iskoristili ‘običnu’ fotografiju na koju je on ljubazno pristao i na kojoj se fotografirao sa spomenutom estetskom kirurginjom. Ona je potom postavili tu fotografiju na svoj Instagram profil, što je prenijela medijska tvrtka The Shade Room, poznata po svom praćenju slavnih osoba iz javnog života, pretežno iz afroameričke zajednice. Sama fotografija dala je naslutiti da se 50 Cent fotografirao jer je navodno došao u klinku zbog povećanja penisa.

Estetska kriruginja Angela Kogan odmah je nakon objave opovrgnula navode da je to razlog njegovog dolaska u Perfection Plastic Surgery & MedSpa u Miamiu, tvrdeći da je objavljivanje zajedničke fotografije bezazleno. Svejedno, odvjetnici Curtisa Jacksona III tužili su kliniku da bi sada ipak došli do nagodbe. Pravi razlog posjeta spomenutoj klinici nije poznat.

 

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner