BEROŠ: “Situacija na kruzeru gora nego u Kini, planira se prihvat Hrvata”

Uoči sjednice Vlade na Markovom trgu na kojoj svi očekuju razriješenje Glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića, novinarima se obratio ministar zdravstva  Vili Beroš kojeg više brine situaciju s korona virusom na kruzeru na kojem su se nalazili i hrvatski državljani od kojih neki dolaze danas, a neki sutra.

“Sve okolnosti koje mogu dovesti do sukoba interesa moraju se uzeti u obzir. Detalje i specifičnosti slučaja ne znam, od jutros se bavim korona virusom”, rekao je ministar Beroš prilikom dolaska u Vladu.

“Od jutros se bavim korona virusom i prihvatom naših državljana koji su bili na kruzeru i to mi predstavlja problem jer je epidemiološka situacija na kruzeru drugačija nego u Kini. To me jako brine. Moramo posebnu pažnju obratiti na prihvat naših državljana koji dolaze u Europu jer mi okolnosti oko epidemiološke situacije na kruzeru nisu jasne i to sad istražujemo”, poručio je Beroš za N1 televiziju i naglasio ka on kao  ministar u ovoj situaciji može samo slušati savijete struke.

Komentiraj