BEROŠ: “Situacija na kruzeru gora nego u Kini, planira se prihvat Hrvata”

Autor:

06.02.2020., Banski dvori, Zagreb - Dolazak ministara na 205. sjednicu Vlade RH. Vili Beros. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Uoči sjednice Vlade na Markovom trgu na kojoj svi očekuju razriješenje Glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića, novinarima se obratio ministar zdravstva  Vili Beroš kojeg više brine situaciju s korona virusom na kruzeru na kojem su se nalazili i hrvatski državljani od kojih neki dolaze danas, a neki sutra.

“Sve okolnosti koje mogu dovesti do sukoba interesa moraju se uzeti u obzir. Detalje i specifičnosti slučaja ne znam, od jutros se bavim korona virusom”, rekao je ministar Beroš prilikom dolaska u Vladu.

“Od jutros se bavim korona virusom i prihvatom naših državljana koji su bili na kruzeru i to mi predstavlja problem jer je epidemiološka situacija na kruzeru drugačija nego u Kini. To me jako brine. Moramo posebnu pažnju obratiti na prihvat naših državljana koji dolaze u Europu jer mi okolnosti oko epidemiološke situacije na kruzeru nisu jasne i to sad istražujemo”, poručio je Beroš za N1 televiziju i naglasio ka on kao  ministar u ovoj situaciji može samo slušati savijete struke.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.