“Vatreni” izabrali kamp za EURO 2020

Palac gore dao je Zlatko Dalić koji je već bio u razgledavanju makar se ta smještajna jedinica ne nalazi u Uefinoj ponudi. No Hrvate je kupilo zelenilo koje odiše prostorom koje sadrži 212 soba, 17 apartmana i dvije luskuzne vile.

Kamp? Bit će blizu Glasgowa, rekao je jučer predsjednik HNS-a Davor Šuker tijekom skupštine na temu smještaja hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Eura sljedeće godine.

To “blizu Glasgowa” bit će luksuzan resort Fairmont u blizini St. Andrewsa, gradića s oko 17 tisuća stanovnika, objavio je Večernji list.

Također, za zanemariti nipošto nije ni blizina Glasgowa gdje će Hrvatska igrati dvije utakmice u skupini, 19. lipnja protiv Češke te četiri dana kasnije protiv nekog iz četverolista Škotska, Izrael, Srbija i Norveška.

Za razbibrigu tu su golf-igrališta po kojima je svojedobno koračao i Tiger Woods, zatim zatvoreni bazeni i ostale “kafanske” stvari.

Također, o kvaliteti Fairmonta posvjedočit će i podatak da je ovdje svojedobno bila i Barcelona, Manchester City, škotski ragbijaši, a ni Sir Alexu Fergusonu nije bilo strano dovesti Manchester United. Sada će i viceprvaci svijeta koji su ipak “pustili u vjetar” kamp Tottenhama, luksuz u kojemu treniraju Jose Mourinho i njegovi puleni i koji je je svega 35 kilometara udaljen od Londona.

Komentiraj