Oreščanin dobio otkaz

Autor:

18.07.2019.,Split - Utakmica 1. pretkola Europske lige na Poljudu . HNK Hajduk - FC Gzira United. Sinisa Orescanin. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Siniša Oreščanin više nije trener Hajduka, objavio je splitski klub na svojim stranicama.

Oreščanin je preuzeo prvu momčad krajem studenoga 2018. godine, koju je do kraja sezone doveo do četvrtog mjesta. Posljednji je put na klupi Bijelih bio jučer na Poljudu u utakmici protiv Maltežana (1:3). Prije vođenja prve momčadi radio je u Akademiji HNK Hajduk “Luka Kaliterna”.

“Hvala gospodinu Oreščaninu na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere. HNK Hajduk će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi”, poručili su iz kluba.

Podsjetimo, Hajduk je sinoć šokantno ispao već u prvom pretkolu Europa lige.

Nogometaši Gzira Uniteda priredili su senzaciju pobijedivši na Poljudi Hajduk sa 3-1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice. Hajduk je prošlog tjedna u Ta’Qali pobijedio sa 2-0 i činilo se kako će uzvratni susreti biti tek formalnost, posebice nakon što je Bassel Jradi doveo domaćine u vodstvo već u sedmoj minuti. No, gosti su u nastavku golovima Jeffersona (57) i Hameda Konea (69, 90+6) stigli do senzacije.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.