ČURAJ “Ako Bandić uđe u Vladu, HNS u njoj neće sudjelovati”

Autor:

13.06.2018., Zagreb - Sabor RH je 8. sjednicu nastavio raspravom o  Prijedlogu zakona o lovstvu. Stjepan Curaj Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik HNS-a Stepan Čuraj u ponedjeljak je u Saboru novinarima rekao da, ukoliko Milan Bandić uđe u Vladu, HNS u njoj neće sudjelovati. Ipak, smatra da do toga neće doći.

“Mi smo prije godinu i pol dana dali povjerenje Andreju Plenkoviću i ovoj Vladi i apsolutno ne očekujemo da će do toga doći. No, ako već idemo ‘što bi bilo, kad bi bilo’, aposlutno nema mjesta podršci Milanu Bandiću u Vladi niti njegovim suradnicima iz Neovisnih za Hrvatsku u Zagrebačkoj skupštini”, rekao je Čuraj.

Kazao je kako su motivi ulaska HNS-a u Vladu bili jasni. “Mi sigurno ne možemo nastaviti raditi ono što smo građanima obećali ako u Vladu uđe netko tko je protiv toga”, rekao je.

Naglasio je kako ne zna zašto je Bandić toliko privlačan drugim zastupnicima, te dodao kako još uvijek nije čuo neki dobar razlog zašto je njihova bivša zastupnica Marija Puh prešla kod Bandića.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.