Bayern odustao od Rebića

Autor:

Nižnji Novgorod, 21.06.2018. - Utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018 izmeðu reprezentacija Argentine i Hrvatske na stadionu Nižnji Novgorod. Na fotografiji Ante Rebiæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Otkako je Niko Kovač početkom srpnja preuzeo klupu Bayern Münchena, mediji nagađaju kako će bivši trener Eintrachta sa sobom povesti Antu Rebića, koji je s dva pogotka u finalu njemačkog DFB kupa donio naslov Eintrachtu, upravo protiv Bayerna.

Iako je bilo nekih kontakata između dva kluba, čini se kako je Eintracht tražio previše za Rebića, a sudeći po pripremanim utakmicama, Kovač je pronašao ekipu s kojom kreće u novu sezonu. U razgovoru za njemački Bild Kovač je rekao kako od transfera Ante Rebića u Bayern neće biti ništa.

“Ante ima snažnu osobnost i odličan je igrač. Razvio se u posljednje dvije godine u Frankfurtu, kao i na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom. No, ako pogledate naš sastav, vidjet ćete da nam je ta pozicija jako kvalitetno popunjena. Stoga, dovođenje Rebića za nas ne bi imalo smisla”, poručio je Kovač.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.