Rider je brend ljetne obuće za one koji sami stvaraju svoja pravila

Autor:

FOTO: Rider

Rider je brend ljetne obuće napravljen za ljubitelje života. Biti Lifeaholic je novi pokret koji se odnosi na nove generacije mladih koji pronalaze sreću i užitak u svemu i pri svakom koraku koji naprave. Život u kome sami stvaraju svoja pravila i žive svoja iskustva punim plućima.

Namjenjen slobodi duha i koraka, brend koji otvara i put urbane mode s osvrtom na sport i rekreaciju. Nova Rider kolekcija za 2018. godinu podijeljena je u tri djela, od kojih je svaki nastao na inspiraciji.

Beach Style kolekcija namijenjena je plaži i dugom tolpom ljetu. Sport Style kolekcija namenjena je aktivnim mladim ljudima. Urban Style kolekciju čine komadi ljetne obuće inspirirani uličnom modom.

I ove sezone Rider je sponzor Hrvatske vaterpolo reprezentacije te je otišao korak dalje i izbacio limitiranu seriju poznatih japanki u suradnji sa veterpolo savezom. Model pod nazivom Rider R1 Legend inspiriran je nacionalnim motivima te motivima vaterpola, a nastao u čast ovom slavnom trofejnom sportu koji iz godine u godinu niže uspjehe.

Japanke asociraju na plažu i bazen, a cijelu kampanju prati slogan: “Šampioni uvijek idu zajedno – Champions always go together”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.