Rider je brend ljetne obuće za one koji sami stvaraju svoja pravila

Rider

Rider je brend ljetne obuće napravljen za ljubitelje života. Biti Lifeaholic je novi pokret koji se odnosi na nove generacije mladih koji pronalaze sreću i užitak u svemu i pri svakom koraku koji naprave. Život u kome sami stvaraju svoja pravila i žive svoja iskustva punim plućima.

Namjenjen slobodi duha i koraka, brend koji otvara i put urbane mode s osvrtom na sport i rekreaciju. Nova Rider kolekcija za 2018. godinu podijeljena je u tri djela, od kojih je svaki nastao na inspiraciji.

Beach Style kolekcija namijenjena je plaži i dugom tolpom ljetu. Sport Style kolekcija namenjena je aktivnim mladim ljudima. Urban Style kolekciju čine komadi ljetne obuće inspirirani uličnom modom.

I ove sezone Rider je sponzor Hrvatske vaterpolo reprezentacije te je otišao korak dalje i izbacio limitiranu seriju poznatih japanki u suradnji sa veterpolo savezom. Model pod nazivom Rider R1 Legend inspiriran je nacionalnim motivima te motivima vaterpola, a nastao u čast ovom slavnom trofejnom sportu koji iz godine u godinu niže uspjehe.

Japanke asociraju na plažu i bazen, a cijelu kampanju prati slogan: “Šampioni uvijek idu zajedno – Champions always go together”.

Komentiraj